Τώρα μπορείτε πραγματικά να διαγράψετε το Uber από το τηλέφωνό σας

Χρησιμοποιήσατε ποτέ μια υπηρεσία κοινής χρήσης; Μπορούν να είναι πολύ βολικό και οικονομικό αν θέλετε να πάτε κάπου και να μην έχετε τη δική σας μεταφορά. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή της εταιρείας, ζητήστε μια βόλτα και ακριβώς έτσι, ο οδηγός σας φτάνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Δυστυχώς, μια μεγάλη ανησυχία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής έχει πρόσφατα εκτεθεί με την εφαρμογή Uber. Η εταιρεία κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε την εφαρμογή της για την παρακολούθηση των πελατών χωρίς την γνώση τους. Υπάρχουν όμως καλά νέα, τώρα υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να διαγράψετε την εφαρμογή και να την σταματήσετε από την παρακολούθησή σας.

Πώς να κρατήσετε την εφαρμογή του Uber να μην σας παρακολουθεί

Η Uber ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ενημερώσει την εφαρμογή της για να θέσει όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου σε ένα μέρος και να διευκολύνει τη χρήση της. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους αναβάτες περισσότερες επιλογές και τον έλεγχο των πληροφοριών που μοιράζονται με την Uber. Τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να δείτε ένα μενού Ρυθμίσεις απορρήτου μέσα στην εφαρμογή. Θα μοιάζει με αυτό:



Εικόνα: Παράδειγμα ρυθμίσεων απορρήτου στην εφαρμογή Uber. (Πηγή: Uber)

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, θα είναι ευκολότερο από ποτέ να διαγράψετε την εφαρμογή. Στο παρελθόν, οι χρήστες χρειάζονταν να στείλουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Uber, για να ζητήσουν τη διαγραφή της εφαρμογής από το τηλέφωνό τους.

Τώρα, θα μπορείτε να το διαγράψετε απευθείας από την εφαρμογή ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις απορρήτου. Έτσι, αν δεν πιστεύετε ότι ο Uber είναι σοβαρός για την ιδιωτικότητά σας, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από την εφαρμογή.

Η Uber αρνείται τους ισχυρισμούς ότι παρακολουθεί τους πελάτες της. Ένας εκπρόσωπος είπε στο Tech Crunch:

'Απολύτως δεν παρακολουθούμε τους μεμονωμένους χρήστες ή την τοποθεσία τους αν έχουν διαγράψει την εφαρμογή. Όπως η ιστορία της New York Times επισημαίνει προς το τέλος, αυτό είναι ένας τυπικός τρόπος για να αποτρέψουμε τους απατεώνες να φορτώσουν το Uber σε ένα κλεμμένο τηλέφωνο, να βάλουν μια κλεμμένη πιστωτική κάρτα, να πάρουν μια ακριβή βόλτα και στη συνέχεια να σκουπίσουν το τηλέφωνο - ξανά και ξανά.

'Παρόμοιες τεχνικές χρησιμοποιούνται επίσης για την ανίχνευση και τον αποκλεισμό ύποπτων συνδέσεων για την προστασία των λογαριασμών των χρηστών μας. Η ικανότητα αναγνώρισης γνωστών κακών ηθοποιών όταν προσπαθούν να επιστρέψουν στο δίκτυό μας είναι ένα σημαντικό μέτρο ασφάλειας τόσο για την Uber όσο και για τους χρήστες μας ».

Αν επιλέξετε να διαγράψετε την εφαρμογή Uber, η εταιρεία είπε ότι έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη και να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας.

Είστε πεπεισμένοι ότι δεν θα παρακολουθείτε μετά τη διαγραφή της εφαρμογής Uber; Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας τις σκέψεις σας.

Σημείωση: Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα παράδειγμα της σελίδας Ρυθμίσεις απορρήτου του Uber.

Περισσότερες ιστορίες που δεν μπορείτε να χάσετε:

3 τρόποι για την προστασία από τον ιό του υπολογιστή σας

Ένας τρόπος να σταματήσετε το Facebook να σας εντοπίσει

Το Google και το Facebook χτυπήθηκαν από απάτη phishing αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων



indentsoft.com

Copyright © 2022 indentsoft.com. Ολα Τα Δικαιώματα Διατηρούνται.