Τι πραγματικά συμβαίνει όταν καταργείτε την αποστολή, επεξεργάζεστε ή διαγράφετε ένα κείμενο στο iOS 16

  εφαρμογή μηνυμάτων ρυθμίσεων iphone © Mikhail Primakov | dreamtime.com

Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο iPhone 14; Περιλαμβάνει ανίχνευση σύγκρουσης, δορυφορική επικοινωνία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τα επαγγελματικά μοντέλα αποκτούν οθόνη πάντα ενεργή. Πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για τα νέα iPhone, Apple Watch και AirPods Pro . Η ετυμηγορία μας: Εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να λειτουργεί καλά, περιμένετε προς το παρόν.

Εάν διαθέτετε iPhone 8 ή μεταγενέστερο, πιθανότατα έχετε ήδη ενημερώσει το iOS 16. Το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα εισάγει εκπληκτικές νέες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος και ενημερώσεις στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των Mail, Health , Πορτοφόλι και Χάρτες.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι μπορείτε επιτέλους να επεξεργαστείτε και να μη στείλετε μηνύματα κειμένου. Περιμέναμε αυτά τα χαρακτηριστικά για πολύ καιρό. Ακούγεται σαν μια υπέροχη ιδέα, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο φαίνεται. Θα σας δείξουμε την αλήθεια πίσω από την κουρτίνα της Apple.



Μύθος: Όταν αποστέλλετε ένα μήνυμα, ο παραλήπτης δεν θα το μάθει ποτέ

Η πραγματικότητα: Θα λάβουν ειδοποίηση.

Μπορείτε να πάρετε πίσω ένα μήνυμα που στείλατε, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Η δυνατότητα μη αποστολής λειτουργεί μόνο με το iMessage (iPhone σε iPhone) και εσείς και ο παραλήπτης πρέπει να χρησιμοποιείτε iOS 16.

Τεχνικά νέα που έχουν σημασία για εσάς, καθημερινά

Απόρρητο, ασφάλεια, οι τελευταίες τάσεις και οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να ζήσετε την καλύτερη ψηφιακή σας ζωή.

Εάν καταργήσετε την αποστολή ενός μηνύματος σε κάποιον που εκτελεί μια παλαιότερη έκδοση του iOS, θα εξακολουθεί να το βλέπει και θα λάβετε μια ειδοποίηση που επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την κατάργηση της αποστολής ενός μηνύματος:

  • Μπορείτε να πάρετε πίσω ένα μήνυμα μόνο εντός δύο λεπτών από την αποστολή του.
  • Ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει το μήνυμά σας προτού το καταργήσετε.
  • Εάν καταργήσετε την αποστολή ενός μηνύματος, θα εξαφανιστεί από την οθόνη του παραλήπτη, αλλά θα ειδοποιηθεί ότι το αποστείλατε.

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί, δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε την αποστολή ενός μηνύματος:

  • Ενώ βρίσκεστε σε μια συνομιλία iMessage, πατήστε και κρατήστε πατημένο το μήνυμα που θέλετε να αναιρέσετε την αποστολή.
  • Παρακέντηση Αναίρεση αποστολής .

Το iOS 16 προσθέτει περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία του απορρήτου και των πληροφοριών σας. Πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για τις λειτουργίες ασφαλείας iPhone (και Android) που αξίζει να ενεργοποιήσετε .

Μύθος: Όταν επεξεργάζεστε ένα κείμενο, ο παραλήπτης δεν θα το μάθει ποτέ.

Η πραγματικότητα: Για άλλη μια φορά, θα λάβουν μια ειδοποίηση.

Θέλετε ποτέ να αλλάξετε ένα κείμενο μετά την αποστολή του; Μπορείτε, αλλά λειτουργεί μόνο με το iMessage και και τα δύο iPhone πρέπει να εκτελούν iOS 16.

Εάν επεξεργαστείτε ένα μήνυμα που στείλατε σε κάποιον που διαθέτει παλαιότερη έκδοση του iOS, όλα τα επεξεργασμένα μηνύματά σας θα εμφανίζονται στην οθόνη του και θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις αλλαγές σας.

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την επεξεργασία ενός μηνύματος:

  • Έχετε 15 λεπτά για να επεξεργαστείτε ένα κείμενο.
  • Μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα έως και πέντε φορές.
  • Ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει το μήνυμά σας πριν το επεξεργαστείτε.
  • Ο παραλήπτης μπορεί να πατήσει το επεξεργασμένο μήνυμά σας και να δει το ιστορικό επεξεργασίας του.

Τώρα που γνωρίζετε τις πλήρεις συνέπειες της επεξεργασίας ενός μηνύματος, ορίστε πώς γίνεται:

  • Ενώ βρίσκεστε σε μια συνομιλία iMessage, πατήστε και κρατήστε πατημένο το μήνυμα που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Παρακέντηση Επεξεργασία και κάντε τις αλλαγές σας.
  • Πατήστε το μπλε σημάδι επιλογής όταν τελειώσεις.

Μύθος: Όταν διαγράφετε ένα κείμενο, έχει φύγει

Η πραγματικότητα: Αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα παραμένουν για λίγο.

Όταν διαγράφετε ένα νήμα κειμένου, αποθηκεύεται σε έναν φάκελο στο iPhone σας για 30 ημέρες. Για παράδειγμα, εάν λάβετε ένα ανεπιθύμητο κείμενο και διαγράψετε ολόκληρο το νήμα από τον αποστολέα, εμφανίζεται στο αρχείο μηνυμάτων που διαγράφηκαν πρόσφατα. Μπορείτε να το ανακτήσετε ή να το διαγράψετε οριστικά αμέσως και εκεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα μηνύματα κειμένου που αποστέλλετε κάνουν δεν εμφανίζονται στο αρχείο μηνυμάτων που διαγράφηκαν πρόσφατα.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ή να ανακτήσετε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα:

  • Ανοιξε το Μηνύματα εφαρμογή και πατήστε Επεξεργασία πάνω αριστερά.
  • Παρακέντηση Εμφάνιση Πρόσφατα διαγραμμένα για να δείτε μηνύματα που έχουν επισημανθεί για διαγραφή.
  • Μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα αμέσως επιλέγοντάς το και πατώντας Διαγραφή > Διαγραφή μηνύματος.
  • Ανακτήστε ένα μήνυμα επιλέγοντάς το και πατώντας Αναρρώνω > Ανάκτηση μηνύματος .
  • Μπορείτε να πατήσετε Διαγραφή όλων ή Ανάκτηση όλων στο κάτω μέρος της οθόνης για να εφαρμόσετε αυτές τις ενέργειες σε όλα τα διαγραμμένα μηνύματά σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οποιοσδήποτε μπορεί να δει τα διαγραμμένα μηνύματά σας εάν έχει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης: Χρησιμοποιήστε την ιδιωτική περιήγηση για να διαγράψετε τα ψηφιακά σας κομμάτια (iPhone, iPad, Mac)



indentsoft.com

Copyright © 2022 indentsoft.com. Ολα Τα Δικαιώματα Διατηρούνται.